Categories
Uncategorized

Makina me qera në Rinas

Makina me qera në Rinas ditët e sotme është e makina me qera rinas nevojshme dhe shumë praktike. Transporti publik në është i limituar në orare dhe ka shumë pak destinacione, vetëm Tiranë dhe Durrës.

Nga ana tjetër shërbimi me TAXI kushton dhe është i pa përballueshëm nga ana ekonomike sidomos për udhëtime të gjata.

Flota jonë e automjeteve ofron një gamë të gjerë modelesh me çmime fantastike për makina me qira Rinas duke filluar nga 10-euro dita.

Pyetje të shpeshta për Makina me qera Rinas airport Tiranë
Makina me qera Tirana airport
Makina me qera Rinas
Makina me qera Rinas
Tirana International airport “Nënë Tereza” i njohur dhe ndrshe si aeroporti i Rinas-it është porta e vetme ajrore e Shqipërisë dhe në të udhëtojnë rreth three.Three milion pasagjer çdo vit. Aeroporti ndodhet sixteen km larg Tiranës dhe kohëzgjatja nga qendra deri ne airport me makinë është afërshitë 30 min.

Të dhënat teknike dhe informacion i përgjithshëm për Rinas airport janë si më poshtë:

Kodi IATA i Aeroportit TIA
Kodi ICAO i Aeroportit LATI
Gjatësia e pistës 2,750 metra
Gjërësia e pistës forty five metra
Orientimi i pistës 176 / 356 (17/35)
Kategoria ICAO I
Mbulimi i mbrojtjes kundër zjarrit VII
Koordinatat gjeografike forty one.414742 N, 19.720561E
Shijoni udhëtimin tuaj! Makina me qera në Rinas airport nga AlbaniaOnline vijnë me çmimet të lira dhe ekonomike.

Rezervoni automjetin tuaj on-line! Makina do jetë gati në aeroport pa vonesa dhe pa kosto greater. Flota jonë ka një gamë te gjerë modelesh nga marka të ndryshme si 4×4, SUV, të lira, Furgona me qera, 7 vende, ekonomike, dasme, luksi, etj.

AlbaniaOnline.Org
AlbaniaOnline ofron nje gamë të gjerë shërbimes, makina me qira, sherbim Taxi, transferta turistike etj. Fokusi ynë është i përqëndruar tek klienti. Stafi jonë ofron një shërbim cilësor dhe profesional.
Company Information
Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
Chat with us Whatsapp
information@albaniaonline.Org
24H
Follow us
AlbaniaOnline ® 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *