Categories
Uncategorized

What are the benefits of starting an online business?

https://bitpapa.com/

Categories
Uncategorized

Makina me qera

Makina me qera në Shqipëri është një mënyre lëvizjeje e  makina me qera shpejtë dhe e rehatshme. Në ditët e sotme çmimi i qirasë është i përballueshëm nga të gjithë. AlbaniaOnline vjen me një gamë të gjere automjetesh ku mund të zgjidhni modelin që i përshtatet më së miri udhëtimit dhe nevojave tuaja. Modelet e makinave janë nga markat më të njohura të prodhimit të automjeteve duke ju ofruan besueshmëri dhe siguri në udhëtim.

Automjete e flotës tonë janë pa restrict kilometrash brenda territorit të republikës së Shqipërisë dhe ju mund të shijoni udhëtimin tuaj në maksimum pa u shqetësuar për destinacionin apo kostot extra. Siguracioni kasko dhe taksat janë të përfshira në çmim! Ju kurseni dhe shijoni udhëtimin tuaj me makina të lira, modele të reja që i përshtaten më së miri nevojave tuaja.

Makina me qira në Rinas
Makina me qera
Makina me qera
Aeroporti ndërkombëtar i Tiranës në Rinas “Nënë Tereza” është aeroporti i vetëm në Shqipëri. Ne ju ofrojmë çmimet më konkuruese për makina me qira Rinas dhe modelet me të reja nga markat të njohura Evropiane dhe Aziatike. Automjeti “excellent dealer” në Rinas është Skoda Fabia dhe Hyundai Accent të cilat janë komode në udhëtim dhe efikase ne konsumin e karburantit. Rezervoni tani makinën tuaj me qira duke kursyer dhe shijuar udhëtimin me automjete të reja dhe të sigurta. Stafi jonë kujdeset që automjeti të jetë “equipped to move” duke ju ofruar nje shërbim të shpejtë dhe cilësor.

Flota jonë është prezent në Tirana International Airport (TIA) Rinas. Të marrësh makina me qera në Rinas është zgjidhja më e favorshme pasi transporti publik është i limituar në orare dhe shërbimi TAXI është shumë i kushtueshëm. Parkimi ne aeroport gjithashtu është i kushtueshëm dhe i limituar.

Makina në Tirane me qera
Zyrat tona ndodhen 5 min nga qendra e Tiranës. Rezervimi i automjetit me qera tani mund të behët on-line me çmim te favorshëm. Modele të reja ekonomike, duke filluar nga kategoria ekonomike dhe kompakte, deri te makina luksoze me qera dhe furgona me qera 7-8-nine vende, të lira duke filluar nga 10-15 euro dita.

7 këshilla që duhet të keni parasysh kur merrni makinë me qera në 2020.
Makina me qera
Makina me qera
1. Rezervoni automjetin minimalisht 2 javë përpara udhëtimit tuaj
Mos kërkoni makina me qira sot për sot!? Bëni planin tuaj të udhëtimit sa më herët që të mundeni. Çmimet mund të jenë shumë më të larta nëse kërkoni në minutën e fundit.

2. Zgjidh makinën që të përshtatet
Destinacioi juaj mund të jetë i shkurtër ose vetëm në zona urbane. Këshilla jonë në këto raste është për kategori ekonomike të cilat janë të përshtatshme për vendet e vogla të parkimit dhe manovrohen lehtë në rrugica të ngushta urbane. Nëse planifikoni udhëtime të gjata ose në rrugë të pa asfaltuara ath mund të rezervoni një kategori makine SUV ose off Road

3. Inspektoje automjetin për dëmtime ekzistuese para se ta merrni në përdorim.
Vëmendje ndaj gërvishtjeve dhe dëmtimeve të vogla në momentin qe merrni makinë me qira. Kontrolloni me kujdes të gjitha dëmtimet ekzistuese dhe nqs nuk janë të shënuara tek kontrata e qirasë njoftoni menjëherë kompaninë për këto dëmtime.

4. Jo gjithmonë oferta më e ulët është oferta me ekonomike.
Çmimi është kriteri bazë që kemi në konsideratë kur duam të shpenzojmë por jo në të gjitha rastet oferta me e ulët është dhe më ekonomikja.
Psh. Një makinë me qera nafte kushton 2-3 €/dita më shumë se i njëjti model benzine. Nëse ju bëni mesatarisht one hundred fifty km në ditë makina e benzinës harxhon 2 l/a hundred km më shumë ath keni harxhuar 3 l karburant më shume. Three l x 1.Five€/litri = four.Five€. Pra ju keni shpenzime 2.Five€ dita më shumë.

Five. Dorëzoje gjithmonë plotë nivelin e karburantit.
Agjencitë e makinave me qira aplikojnë një tarifë deri në 50% më të lartë për litër nëse niveli I karburantit është poshtë nivelit të marrjes në dorëzim. Në disa raste aplikohet dhe komision shtesë

6. Extra dhe opsionet ndoshta nuk ju duhen
Kompanitë gjithmonë tentojnë t’ju shesin opsione ose paketa sigurimi shtese. Sigurohuni që të keni gjerat e nevojshme bazë gjatë udhëtimit dhe shmangi gjerat e panevojshme. P.Sh për GPS mund të përdorni telefonin tuaj.

7. Gjobat dhe kundra-vajtjet paguaji shpejt dhe vet
Edhe pse mund të duket humbje kohe gjobat duhen paguar ne kohë që të shmangen penalitet dhe kamat-vonesat. Gjithashtu sigurohuni që makina që leni marrë me qera mos të këtë gjoba ne momentin e dorëzimit pasi kompani aplikojnë komision për pagesën e fletës së gjobës.

Categories
Uncategorized

MBA in IT and Fintech subjects

A Master of Business Administration (MBA) in Information Technology (IT) and Fintech is a postgraduate diploma that specialize in topics relevant to Information Technology and Fintech. E.G., Financial Management, Digital Innovation and Transformation, Machine Learning in Financial Analysis, and so forth. The have a look at of IT has been round for quite some time now, and monetary generation (fintech) is a relatively new field that encompasses analyzing new technology to improve monetary operations. You can choose an MBA in IT and Fintech from any of the recognized institutions that offer the choice of taking this direction on line or on-campus.

The demand for modern technologies and IT inside the financial quarter is developing quicker than ever, and our structures need to be greater green, secure and streamlined. Many employers decide on a candidate with an MBA in IT and Fintech for task roles like Business Intelligence analysts, Financial Analysts, Machine Learning Experts, and so MBA Marketing  forth. Read the object to examine what to examine in an MBA Finance and IT and vital MBA finance topics.

MBA in IT and Fintech topics
The commonplace topics inside the MBA finance and IT course are:

Information protection control: This subject teaches about the simple principles and concepts of information safety and the numerous approaches to guard your virtual assets and networks. It ensures the protection of the confidentiality, integrity and availability of financial property which might be accessed by using virtual means.
Financial control: It encompasses procedures like planning, sorting, directing, and controlling the financial operations of an corporation. One of the important economic management sports consists of the collection and usage of price range successfully.
Web-based totally structures improvement: This subject pursuits to educate the students about the strategies of designing and growing a web-based system. You will use the methods found out in this path to enforce them in the financial zone.
Big information and device learning: Big Data is a time period that describes very huge and tough-to-control data, and it is able to be structured or unstructured. On the opposite hand, Machine Learning deals with a thing of Artificial Intelligence that permits computers to conform, research, and improve using the to be had beyond facts.
FinTech: Fintech is short for Financial Technology and describes innovative technologies that intention to beautify and automate the usage and shipping of monetary products and services.
Corporate restructuring and Business valuation: Corporate Restructuring implies rearranging commercial enterprise operations and sports to increase profitability and efficiency. On the other hand, business valuation is the process of evaluating an organisation’s economic fee or a unit.
Investment analysis and portfolio control: Investment evaluation is the procedure of studying and assessing an industry or a inventory to decide how it’ll carry out and if it suits a positive investor. Portfolio Management is the process of building and assessing a hard and fast of investment merchandise that pursuits to healthy a particular investor’s long-time period monetary targets and threat tolerance.
Banking and chance control: Many sorts of danger are related to the banking enterprise. Some of the risks are credit risk, operational hazard, liquidity chance, etc. This situation deals with the advent to the styles of threats and teaches about methods to mitigate them.
Financial modelling: It is an important problem inside the MBA in fintech syllabus. This issue deals with summarising an business enterprise’s charges and revenue in a spreadsheet which can be in addition used to expect the impact of a destiny event.
Strategy control: This difficulty offers with the method of planning, overseeing, analysing, and assessing an business enterprise’s important activities that are important to reaching its general objectives.

Categories
Uncategorized

Makina me qera në Rinas

Makina me qera në Rinas ditët e sotme është e makina me qera rinas nevojshme dhe shumë praktike. Transporti publik në është i limituar në orare dhe ka shumë pak destinacione, vetëm Tiranë dhe Durrës.

Nga ana tjetër shërbimi me TAXI kushton dhe është i pa përballueshëm nga ana ekonomike sidomos për udhëtime të gjata.

Flota jonë e automjeteve ofron një gamë të gjerë modelesh me çmime fantastike për makina me qira Rinas duke filluar nga 10-euro dita.

Pyetje të shpeshta për Makina me qera Rinas airport Tiranë
Makina me qera Tirana airport
Makina me qera Rinas
Makina me qera Rinas
Tirana International airport “Nënë Tereza” i njohur dhe ndrshe si aeroporti i Rinas-it është porta e vetme ajrore e Shqipërisë dhe në të udhëtojnë rreth three.Three milion pasagjer çdo vit. Aeroporti ndodhet sixteen km larg Tiranës dhe kohëzgjatja nga qendra deri ne airport me makinë është afërshitë 30 min.

Të dhënat teknike dhe informacion i përgjithshëm për Rinas airport janë si më poshtë:

Kodi IATA i Aeroportit TIA
Kodi ICAO i Aeroportit LATI
Gjatësia e pistës 2,750 metra
Gjërësia e pistës forty five metra
Orientimi i pistës 176 / 356 (17/35)
Kategoria ICAO I
Mbulimi i mbrojtjes kundër zjarrit VII
Koordinatat gjeografike forty one.414742 N, 19.720561E
Shijoni udhëtimin tuaj! Makina me qera në Rinas airport nga AlbaniaOnline vijnë me çmimet të lira dhe ekonomike.

Rezervoni automjetin tuaj on-line! Makina do jetë gati në aeroport pa vonesa dhe pa kosto greater. Flota jonë ka një gamë te gjerë modelesh nga marka të ndryshme si 4×4, SUV, të lira, Furgona me qera, 7 vende, ekonomike, dasme, luksi, etj.

AlbaniaOnline.Org
AlbaniaOnline ofron nje gamë të gjerë shërbimes, makina me qira, sherbim Taxi, transferta turistike etj. Fokusi ynë është i përqëndruar tek klienti. Stafi jonë ofron një shërbim cilësor dhe profesional.
Company Information
Tirana Airport (TIA) Rinas, Albania
Chat with us Whatsapp
information@albaniaonline.Org
24H
Follow us
AlbaniaOnline ® 2020